DOM JEDNORODZINNY RZESZÓW

Połączenie różnych stref funkcjonalnych: basenowej – mokrej, wypoczynkowej z siedziskami i stolikami kawowymi i kuchenno – jadalnianej. Strefa basenowa i wypoczynkowa zostały połączone ze sobą poprzez projekt schodów pełniących również formę siedziska. Strefa dzienna – wypoczynkowa składa się z zabudowy RTV, wypoczynku, fotela i stolików kawowych. Ich niecodzienne formy dodatkowo podkreśla wyrazisty dywan. Na przestrzeń kuchenno – jadalnianą składa się aneks kuchenny ze ścianą kredową i stół jadalniany subtelnie oświetlany przez delikatny kinkiet. Wszystkie ze stref wzajemnie ze sobą się przenikają i w odbiorze wizualnym stanowią całość kompozycyjną. Oświetlenie LED wprowadza dodatkowy delikatny element klimatyczny dla zadanej przestrzeni.

COFNIJ
ZOBACZ WIĘCEJ PROJEKTÓW

apartament-tarnow
portfolio_projekt_biur_mielec
dom-jednorodzinny-limanowa
portfolio_dom_z_bali_myslenice
projekt-wnetrz-nowy-sacz
portfolio_spa_kroscienko
portfolio_projekt_stoiska_projektogram
portfolio_mieszkanie_krynica
portfolio_aranzacja_sypialni
portfolio_biuro_czarmet
portfolio_projekt_pomieszczen_w_biurze
portfolio_projekt_wnetrz_nowy_sacz